The Johnny Cash TV Show

Megérkezett a várva várt DVD. A Johnny Cash Show legjobb, legszebb pillnatai 2 DVD-n. Az első lemez inkább narratív , sok beszélgetést és interjú-t tartalmaz, a házigazda Kris Kristofferson. A második lemez ’Greatest Hits’ jellegű. Néhányan a fellépőkből: Carl Perkis és a Tennessee Three, Mother Maybelle és a Carter Nővérek, mindannyian fiatalon, a Statler Brothers akik épp akkor kaptak Grammy díjat a ‘ Flowers on the Wall’ című dalukért. És ők még csak a megszokott gárda. Láthatjuk Bill Monroe-t ahogy a ‘Blue Moon Kentuckyt’ énekli. Többek között Louis Armstorng, Bob Dylan, Joni Mitchell, Chet Atkins, Ray Charles…

Ismerek olyanokat akik azt mondják, hogy sokkal több extrát, több DVD -t kellet volna magába foglaljon ez a project. Én mégis azt mondom, hogy elégedjünk meg azzal amink van: egy profin digitalizált, jól szerkeztett és emlékeztes pillantokkal teli 2 DVD.

Kötelező darab minden Cash rajongónak, és azoknak akik betekintést szeretnének nyerni a ’60 – ‘70 évek amerikai zenevilágába. A DVD 4 órányi szórakozást igér, s még az ára is jó!

 

 

bruce.jpg  Bruce Springsteen : Magic

Öt év után a Grammy Díjas Bruce Springsteen és az E Street Band újra visszatért egy közös stúdióalbummal, a Magic-el, amely 2007 Október 2.-án kerül a boltokba. Az albumon többek között szerepel a már rádióban is hallható ‘Radio Nowhere’ dal is. A ‘Long Walk From Home’ című dalból videó is készült.

Ez az album jó szórakozást ígér azoknak akik szeretik az igényes rock zenét.

Az albumon megtalálható dalok:

1. Radio Nowhere
2. You’ll Be Comin’ Down
3. Livin’ In The Future
4. Your Own Worst Enemy
5. Gypsy Biker
6. Girls In Their Summer Clothes
7. I’ll Work For Your Love
8. Magic
9. Last To Die
10. Long Walk Home
11. Devil’s Arcade

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s